torsdag 19. august 2010

The family next door

Må bare dele med dere at vi er så heldige å ha de kuleste naboene!
For en stund siden skulle de ha fest med ca.70 gjester, og vi fikk derfor nabovarsel i posten.
Vil gjerne at dere skal få lese brevet vi fikk, for det er noe helt for seg selv!
Har skrevet rett av det vi fikk:

NABOVARSEL :)

Kjære naboer,
vi skal ha fest lørdag 3.juli. Vi har kjøpt inn øl og hjemmebrent for nesten ti tusen, så vi regner med at det blir et fyllekalas nabolaget sent vil glemme.

Dæven som vi gleder oss!

Men vi tenker jo på dere også. Så for at ingenting skal skje, ber vi dere vennligst om å holde dere inne. Og for all del, for deres egen sikkerhet, ikke start noen diskusjoner med noen av gjestene (mellom oss: noen av gutta som kommer er virkelig ikke gode). Hvis dere absolutt må gå ut, pass på så dere ikke sklir i spy eller urin i trappen.

Normalt slukner de fleste rundt 6-7 tiden om morgenen, og da lover vi at det skal være helt stille frem til mandag morgen. Vi håper dere også kan være stille i denne perioden.

PS hvis du synes vi bråker for mye, ta heller med glasset og bli med oss på feiringen :) 

Med vennlig hilsen....................

GOD HELG :)
Herlig!

7 kommentarer:

 1. Litt digg å ikke ha de strengeste naboene!
  De hadde visstnok fått litt kjeft av noen andre her for det ble visst litt sent den kvelden :) Nabovarselet var skrevet i to formater, ett seriøst og ett tja.. det ser dere jo her :) De som klaget var noen av de som hadde fått det seriøse..

  SvarSlett
 2. Forresten Tonje - blogger du?

  SvarSlett
 3. Finnes -alltid- noen som klager.. Kan skjønne at det er plagsomt når man ikke har fått beskjed i forveien, og det drøyer til langt på natt, men når folk sier i fra flere dager i forveien, så har jo kjipisene mulighet til å planlegge og evt være et annet sted akkurat den kvelden/natten. Såpass bør man unne naboene sine ;)

  Nei, blogger ikke nå for tiden, men har veldig lyst :p Må bare tenke godt igjennom det før jeg evt begynner. Har hatt mange blogger de siste årene, men de har blitt slettet fort (av meg selv). Men - kanskje jeg prøver igjen :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!