søndag 5. september 2010

All PR er god PR?

VGnett kan man i dag lese om to britiske jenter som deltok på X-factor. Det faktum at de virkelig ikke kunne synge ble ikke lagt så mye merke til, da det var andre hendelser som gjorde opptredenen mye verre. Bestevenninnene kom på scenen og startet med å prøve å tulle litt med dommerne - uten hell - og før de i det hele tatt fikk begynt å synge ble de buet ut av publikum, noe som fikk den ene jenta til å rope "hold kjeft!" og den andre til å løpe av scenen. Så etter mye om og men startet jentene å synge. Tonene var feil, rytmen var feil og det at de pratet sammen mens de framførte låten gjorde ikke saken noe bedre! Da den ene av dommerne prøvde å gi jentene litt konstruktiv kritikk fikk hun spørsmålet "Hvem er du?!". Den andre jenta måpte og var på vei til å storme ut fra scenen da hun ombestemte seg, snudde seg og slo venninnen rett i ansiktet!
Hva skjer med mennesker? Hva skal man si om noe sånt?
Av en eller annen grunn så valgte jentene at klippet skulle vises på tv på forespørsel fra tv-selskapet. Hvis man først har dummet seg ut på den måten foran hele publikummet og dommerne, hvorfor vil man la hele verden se det? Jeg antar at jentene hadde et stort behov for å komme på tv, eller at de hadde planlagt hele stuntet på forhånd. Hvis det sistnevnte er riktig så er de i hvertfall veldig gode skuespillere!

Her er klippet fra YouTube:

Pinlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!