torsdag 16. september 2010

Det lønner seg å si fra!

Jeg handler mye FirstPrice varer, og stort sett er jeg veldig fornøyd, både med prisene og med varene. For et par uker siden hadde jeg kjøpt ferdigrevet ost. Da vi skulle bruke den for andre gang oppdaget vi at den var muggen - lenge før utløpsdatoen.
Jeg derfor gikk inn på nettsidene til FirstPrice og klaget på varen.
I går fikk vi en hentelapp fra Posten og et brev fra FirstPrice med en beklagelse. De sendte oss en pakke med varer fra dem som "plaster på såret".

Mitt tips er derfor å si fra hvis dere oppdager feil på et produkt, uansett hvilket merke det gjelder.

Takk FirstPrice!

2 kommentarer:

  1. Hehe. På fine restauranter betaler man i dyre dommer for bedervet ost.

    SvarSlett
  2. God blogg :) Her er historie om noe som skjedde meg..

    Jeg er glad i kjøttdeig, å kjøpte 4 pakker av et merke som jeg ikke ønsker å nevne.. Har ofte handlet dette merket, å har aldri hatt problemer med det merket tidligere.. Vel, her en kveld lager jeg meg kjøttdeig og spaghetti, å satt meg ned med en god film, god drikke, å spiste.. like før jeg putter kjøttdeig i munnen ser jeg noe på gaffelen som får meg til å se 2 ganger.... En tannstikke i tre, blodig.. Jeg blir først skikkelig sint, å skjønner at det ikke er fra meg, siden jeg ikke bruker tannstikker. all matlyst er ødelagt, å så tenker jeg på hva som kunne ha skjedd om jeg hadde fått den i munnen, evt om den hadde vært brukt tidligere osv osv osv.. Tidlig dagen derpå ringer jeg produsenten, noe som faktisk ikke var så enkelt.. Å når jeg fikk tak i rette person, så trodde han meg ikke. han trodde meg ikke før jeg sa at jeg ikke var int i nytt produkt, eller penger!!!! Det gikk så langt at jeg måtte fortelle han at min far jobber i mattilsynet ( noe som er sant ) Han jeg pratet med da roet seg helt ned når jeg fortalte han det..

    Etter den hendelsen så kjøper jeg ikke det merket igjen, ikke for at jeg er redd for at det skal skje igjen, men det er for måten denne personen oppførte seg på telefon.

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!