mandag 27. september 2010

Havarert

Mandagen har gått med på Havaristen-tur for Ellen Beate, Elida Mirén, Magnus og jeg. Havaristen er en butikk som selger varer fra konkurser, brann- og vannskader, lastebiler som har veltet og lignende. Det var første gang jeg handlet der, og jeg må innrømme at jeg gikk litt berserk.
Ellen Beate og jeg møttes hjemme hos henne. Etter en god havregrøtfrokost og en liten hvil stablet vi oss ut i bilen. Hun jobber som dagmamma for en nydelig liten jente på snart ett år, Elida Mirén. Det var litt av et prosjekt å få plass til to store vogner inni bilen min, men det gikk dét også! Takk pappa (nå burde det vel stått "Gud" eller noe, men det var tross alt faren min som gav oss bilen) for vår Volkswagen Passat! Med én vogn oppå den andre, og med vognbagen til Magnus mellom baksetene baki, kjørte vi avgårde. Vi måtte en svipptur hjemom meg for å hente bankkortet mitt - trodde jeg. Da jeg kom opp på kjøkkenet til benken der kortet lå i går oppdaget jeg til min forbauselse at det ikke var der. "Nå har Martin tatt det igjen", tenkte jeg, og holdt nesten på å ringe han da en tanke slo meg. Vi var jo på Shell i går, og da hadde jeg tatt med bankkortet i lommen på skinnjakken. Jeg så nedover meg selv, kjente på lommen og kjente et firkantet smalt kort i jakkelommen. Tåpelig at jeg skal være så surrete! Kan vel skylde på både ammetåka og stoffskiftet mitt....
Jaja, vi kom oss i hvertfall avgårde og kom omsider til Enebakk. Butikken falt veldig godt i smak hos meg, og vi tilbrakte faktisk nærmere tre timer der! Vi startet med å ta en handlekurv på deling, deretter hentet Ellen Beate en liten handlevogn. Etterhvert begynte den også å toppe seg, og jeg gikk å hentet en stor handlevogn. Vi delte opp varene våre og tilslutt var begge handlevognene nesten helt fulle. Selvom det er mye billige varer der, ble det ikke en billig tur, men nå er skapene fulle av god mat som jeg gleder meg til å gomle :D
Havaristen anbefales for dere som ikke har så tykk lommebok, som liker salg og ikke bryr seg så mye om at utsiden av varene er litt skadet.
Det er tross alt innsiden, eller det inni, som telles!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!