fredag 3. september 2010

Spent!

I dag skal Magnus til manuellterapeut for å prøve å fikse nakken hans. Jeg er så spent på hvordan det går, om det er stor forskjell fra å være hos kiropraktor osv. Når jeg ringte dem forventet jeg at det var lang ventetid, men den hyggelige damen i andre enden fortalte at de prioriterte slike saker, fordi det ofte ble løst i løpet av den første timen. Vi krysser fingrene for at dette skjer med Magnus!
Lykke til til oss selv!

4 kommentarer:

 1. Masse lykke til Hanne:) Håper virkelig det går bra for Magnus, og at han skal slippe å slite mer med nakken sin. Nå må vi snart møtes altså..savner deg.
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Tusen takk vennen! Manuellterapeuten var veldig flink, jeg håper det har virkning også? Jeg vil gjerne møtes, veldig snart! Når kan du? Miss u2!

  SvarSlett
 3. hvordan gikk det? håper han er bedre! :) stor klem

  SvarSlett
 4. Har ikke merket stor forskjell, men det kan visst ta et par uker før man merker forbedring, for behandlingen må "sitte i" litt først. vi må fortsette å jobbe med han hjemme, som tidligere, så jeg prøver å gjøre det så mye som mulig. ny time om tre uker for å sjekke framgangen. krysser fingrene!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!