søndag 31. oktober 2010

En uhyggelig bra kveld

Da var det overstått. Og kvelden jeg har gledet meg til i en uke ble en knallsuksess, hvis jeg får si det selv. Vi hadde pyntet og stæsjet masse, med spindelvev, stearinlys og noen lyskastere og blacklight. De to sistnevnte var vi så heldige å få låne av onkelen min, Hans, som jobber på Rådhusteateret.
Håper at de andre gjestene koste seg like mye som oss! Det ser i hvertfall ut til det på bildene!
Vi har en stor stue (ca 60kvm), men av en eller annen grunn var alle i samme del av stua det meste av kvelden. Vi danset så mye at gulvet ristet og Monica trodde det skulle gi etter på et visst punkt.

Martin investerte i en røykmaskin og strobelys, slik at når man gikk inn nede kom man rett inn i et rom fullt av røyk, med blinkende lys, fingre som hang ned fra taket og skremmende lyder inne fra badet. Det gjorde visst susen, for de fleste nevnte at de nesten ikke turde å gå inn. Alle kom i hvertfall helskinnet inn.
I dag har det vært rydding på planen for å si det sånn! Vi var vel rundt 25 stykker på det meste, som hoppet, danset og drakk, så noen knuste glass og en del flasker måtte nesten fjernes før Milla tittet inn senere på dagen. Med to utrente engler ble det en del fjær rundt omkring og den svarte ble etterhvert nesten helt flådd, etter utallige kræsj med døra og et par sinte gutter som ble stukket i øynene. Én (var det Martin?) prøvde visstnok å spise opp vingene også.
Jeg får vel gi en takk til
Monica, som sa for en ukes tid siden "Åh, det hadde vært gøy med Halloweenfest!",  noe som førte til at festen i det hele tatt skjedde. Og for at hun hjalp oss med pynting, innkjøp og rydding. Også en liten takk for at hun gav oss en god latter, da hun her om dagen vasket bort testsminken sin med bæsjekluten til Magnus! ;)
Hans, som lånte oss lysutstyr og hjalp oss å sette det opp.
Mamma og pappa, som passet Magnus hele kvelden, slik at vi fikk litt ordentlig kjærestetid.
Marit og Henrik, som passet Milla hele natta og i dag, slik at vi fikk ryddet ferdig.
Gjestene, som gjorde festen til en super kveld ved å komme fullt dresset opp, med godt humør :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!