onsdag 6. oktober 2010

Fartssyndere

Det diskuteres om det bør være lovlig å sende ut varslinger om fartskontroller til privatpersoner.
Disse varslingene kan både virke positivt og negativt i mine øyne. Det som er fint med disse varslingene er at folk senker farten, men det negative er at mange bare kjører sakte i de områdene hvor det er kontroller.
Jeg tror at de som velger å abonnere på slike tjenester er typiske fartssyndere, men det kan jo hende jeg tar feil. Jeg, for min del, abonnerer ikke på noen slik tjeneste, men jeg kan jo selvfølgelig se fordelene ved å gjøre det.
Hvis de skal gjøre lovendringer på dette, så vil jeg foreslå at de som utvikler og tilbyr tjenestene må sjekke personene som vil abonnere, og dersom han/hun har et visst antall bemerkninger i politiets registere burde de rett og slett bli ekskludert.
Hva synes dere?

2 kommentarer:

  1. Jeg benytter ikke slike tjenester men ser ikke det helt store problemet. Hvis jeg plages av høy hastighet i mitt område kan jeg jo bare ringe inn et varsel... Så kjører vel verstingene rolig forbi en stund.

    SvarSlett
  2. Janei jeg heller ser ikke problemet med en slik tjeneste. Fokuset må jo väre å få ned farten, vet folk at det kan väre kontroll der, kjörer de saktere. Når politiet skyter deg med laseren er jo "skaden" allerede skjedd..

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!