søndag 24. oktober 2010

Plask!

Vi har vært og "badet sammen"(som Milla sier)på Østfoldbadet i dag. Det var utrolig deilig og veldig morro. Fullt fokus på Milla var nok godt for en liten storesøster også. Hun har vært så flink til å tilpasse seg til å dele mamma og pappa med lillebror, så hun fortjente en dag med oss alene nå.
Etter at vi flyttet (fra Mysen til Ås/Ski) har vi ikke hatt badekar hjemme, og derfor er ikke Milla så vant med hodet under vann og lignende, men i dag har hun lært seg det meste når det kommer til vann. Hun har hoppet, plasket, vært med i stor vannsklie med pappan sin (noe som var litt skummelt i begynnelsen "Nei! NEI! Vil ikke! VIL IKKE!", men endte med et stort smil i bunn av sklia), lært å holde seg over vann med hendene på kanten av bassenget, sklidd barnesklia alle tenkelige måter (vanlig, bak fram, liggende på magen, liggende andre veien på magen (beina ned) og litt halvveis sidelengs), snurret rundt og rundt i strømmen... Ikke minst så likte hun å spise god mat (pommes frites) og leke med kompisene sine, Jesper og Teo.
Magnus har tilbrakt dagen hos besteforeldrene sine for første gang. Det gikk veldig fint, han hadde visst sovet det meste av tiden. Tusen takk for hjelpen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!