søndag 16. januar 2011

Føler meg gravid

Jeg har ingen matlyst, blir kvalm når jeg prøver å spise og er rar i kroppen. Det føles omtrent som de to gangene jeg oppdaget at jeg var gravid og jeg faktisk var det. Det er bare det at nå vet jeg jo at jeg ikke er gravid, så hvorfor er jeg sånn da?
I morgen håper jeg at jeg kan få noen svar for da skal jeg endelig tilbake til legen. Jeg føler det er evigheter siden jeg var der, men det er sikkert fordi jeg har vært der annenhver uke i et halvt år, og nå er det tross alt tre uker siden sist! Hehe :o)
I dag skal Milla og jeg dra og bade. Planen var egentlig å dra på Østfoldbadet, men siden det bare blir oss to og vi trolig ikke blir så lenge tenkte jeg det var like greit å prøve ut Sofiemyrhallen i stedet. Det blir vår første tur dit, men hvis det er fint der blir det nok ikke siste gang :o) Gleder meg til å se lillejenta mi sprute, plaske og skli i vannet. <3

2 kommentarer:

  1. oi, sofiemyrhallen, nostalgisk ;) har ikke vært der siden svømmetimene på ungdomsskolen tror jeg... er det noen sklier der nå? i "min tid" var det bare ett stupebrett som man bare fikk bruke på svømmetimene..

    SvarSlett
  2. Var en sklie for litt større barn :) Vi koste oss for det meste i barnebassenget vi da :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!