søndag 27. mars 2011

Advarsel om uinteressant innhold!

Jeg savner å ha langt hår jeg, og jobber hardt med saken. Men halvlangt synes jeg er grusomt kjedelig, så på veien til å få langt hår har jeg ofte gitt opp og måttet starte på nytt. Jente? Jeg vet...
På bildet over hadde jeg nettopp tatt extensions i Thailand, og var egentlig veldig fornøyd! Helt til jeg skulle prøve å ta de ut igjen. Jeg er sikker på at jeg hadde blåmerker i hodebunnen i to uker etterpå! Derfor satser jeg på naturlig langt nå, så får vi bare se om jeg greier å vente til jeg når målet.
Hvilken farge bør jeg velge? Akkurat nå kommer jeg nærmere og nærmere min vanlige hårfarge, noe jeg synes er lite pent, men kanskje jeg ikke bryr meg så mye om sånt lenger. Jeg har viktigere og langt mer spennende ting å tenke på.
Så... Hvorfor skriver jeg dette? Tja, ikke vet jeg... Kan du ikke bare fortelle meg hvordan hårsveis du synes jeg bør ha? Er endel bilder av hårsveisen min i dette utrolig kjedelige innlegget.

Over til noe annet. Har du lyst på denne?

En genial sak som sparer meg for masse bry. Grovhakker løk, hvitløk, mandler, ost.....
Kanskje det plutselig dukker opp en måte å få den gratis? Jeg kommer tilbake med mer snart!

1 kommentar:

  1. Hvis du er intr, så setter jeg på hår privat. Det at du har hatt "blåmerker" etter forrige gang, kommer helt an på åssen det har blitt satt på :) Syns du kler begge farger jeg.. Hadde tatt den fargen du får minst ettervekst av :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!