fredag 18. mars 2011

Daytime yesterday

Jeg klarte å aktivisere barna litt i går, til tross for min elendige form. Det ble litt utetid for Milla med bøtter, spader, bråkete fløyter og stilasleking.Jeg fant også fram en stor svart søppelsekk sprekkfull av bamser, som jeg tenkte Milla kom til å elske. Hun lekte med de i omtrent fem/ti minutter før hun synes de var utrolig kjipe. Jeg for min del har alltid elsket bamser, og hadde på et tidspunkt 119 stykker. Etter det mistet jeg tellingen. Hvor har de blitt av alle sammen? Kanskje Martin som har tatt en ryddings uten at jeg vet om det?

Magnus styrer og underholder stort sett seg selv. Han foretrekker helst å leke med fjernkontrollen til tven, pcen min, forsterkeren vår og mobilen min. Kan bli dyrt etterhvert! I tillegg blir det endel knall og fall om dagen, da han ikke helt ser sammenhengen med å holde seg fast, holde i en leke og stå på beina på en gang.

Milla fikk laget også seg en litt kaffe, kaker og mat med plastelinastæsjet sitt. Det koste hun seg faktisk med en god stund! Jeg liker at barna kan holde på litt på egenhånd, selvom det selvfølgelig blir til at jeg blander meg inn likevel...
PS: Ikke glem innsamlingen min til jordskjelvofrene i Japan. Se øverst på bloggen til høyre.

1 kommentar:

  1. Så gøy. Ser ut som om dere koste dere masse! :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!