fredag 4. mars 2011

En bra dag

De siste dagene har vært tøffe for meg. Å ikke vite hva som feiler meg begynner å tære veldig på humøret mitt, og jeg fungerer generelt veldig dårlig i hverdagen på grunn av sykdommen min. Jeg synes det er vanskelig å leve opp til forventningene det innebærer å være mamma, og skulle egentlig likt om alle forventninger ikke var tilstede. Hvis jeg klarer å ta med meg Milla på butikken en dag, rydde rommet til en av barna, dra i banken eller lage middag er dette en stor utfordring for meg, og jeg er overlykkelig hvis jeg klarer å gjennomføre det. Mange trekker da på skuldrene og sier "jeg skjønner ikke at det kan være så vanskelig" og det er tøft for meg å høre. Hadde jeg hatt en diagnose ville det vært enklere å vise til denne, og forklare at egentlig kan det ikke forventes mer av meg enn at jeg ligger på sofaen hele dagen, men det vil jeg ikke. Jeg vil leve livet jeg er så heldig å ha og kose meg med familien min. Det er det viktigste for meg.
I dag har jeg bestemt meg for at det skal bli en bra dag. Milla skal ha karneval i barnehagen, og jeg gleder meg masse til å se henne dresset opp i kostymet sitt og å se reaksjonen hennes når vi kommer i barnehagen og ser alle pirater, aper, klovner og kattepuser. Hun holder nok litt ekstra hardt fast i hånden min og det er så deilig. At jeg er hennes trygghet varmer mammahjertet
Resten av dagen går med til sykehusundersøkelser (i form av røntgen av lungene og ultralyd av magen) og et besøk på legekontoret (for å levere en annen test og ta noen fler blodprøver), men dette skal ikke prege dagen min. Jeg gleder meg til å hente Milla og høre alt det morsomme hun har å fortelle om dagen sin.

Hva skal du i dag?
Nyt dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!