fredag 4. mars 2011

Jordbærjenta

Det var en stolt liten jente vi fulgte i barnehagen i dag. Antrukket i en jordbærkjole med sommerfugl (vinger) på ryggen ruslet vi forsiktig inn i gangen. Plutselig kom et pelsdyr ut og møtte oss, og Milla sendte henne noen rare blikk. Vi fikk kledd av henne yttertøyet, og da vi kom inn i gangen møtte vi en blåhåret klovn som Milla studerte med stor nysgjerrighet. Jeg ventet på at hun skulle bli skremt av en av disse snåle figurene, men ingen negativ reaksjon foreløpig. Batman kom løpende inn i gangen, etterfulgt av en ivrig hulk. Inne på avdelingen så vi en prinsesse, en liten kanin (eller Tussi, som både Martin og barnehagetantene feiltolket det som - til stor skuffelse for en liten jente) og en kattepus omgitt av Kaptein Sabeltann, en annen pirat, en samurai (eller drakt som han foretrakk å bli kalt) og en pepperkakemann. En cowgirl, en Tingeling og fler andre skikkelser føyk rundt i rommet, og etter å ha møtt enda en Batman bestemte Milla seg for at det kanskje var litt skummelt der likevel. Hun hadde ikke lyst til at vi skulle dra, men vi klarte etterhvert å vri oss unna uten noen store skrik fra henne.
Gleder meg til å se hvor flott kostymet hennes er i ettermiddag etter en hel dag i barnehagen. Eksisterer sommerfuglen enda mon tro? Håper hun har kost seg på sirkuskarneval, kjenner jeg barnehagepersonalet rett har dagen vært helt perfekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!