torsdag 24. mars 2011

Pysj ute = vår!

Milla insisterte på å få gå ut på terrassen i dag morges, på tross at hun ikke hadde på seg noe mer enn pysjen og jeg så ingen grunn til å nekte henne det. Hun hadde allerede tatt på seg skoene sine selv (på motsatt fot selvfølgelig) og morgenkåpen lå klar foran døren, så det var fort gjort å la henne få seg litt frisk luft.
Det store om dagen er nemlig å få leke med vannet som renner ned fra taket og drypper ned i bøtta hennes. Vet dere hva det betyr? Snøen smelter og det er varmt nok til å leke med vannet ute i pysj - det er vår!

Dere kan se mer om morgenen vår på bloggen til Monica. Der finner dere et par søte videoklipp og bilder av våre småtroll :)
For de som ikke har fått det med seg (fordi jeg har vært så dårlig på å blogge den siste tiden) så bor Monica og Teo hos oss om dagen. Badet deres ble meid ned av en bil og er nå (noen måneder senere) under oppussing. De har derfor bodd i koffert i flere uker, og siden søndag har vi vært seks stykker under taket. Dermed får både store og små masse etterlengtet kvalitetstid sammen. 
Det føles rart å kalle meg stor. 
Eller voksen. 
Eller dame. 
Men mamma føles riktig.

1 kommentar:

  1. Åå,helt enig - det er rart å kalle seg for voksen,dame, osv...men MAMMA føles helt riktig :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!