fredag 22. april 2011

Sjokoladetiggeren

I det forrige innlegget jeg postet forsøkte jeg å utdype litt om hva jeg mener når jeg sier at jeg har en dårlig dag. Nå har jeg lyst å fortelle om det morsomme som skjedde i går.
Martin kom hjem med en stor Japp til meg, som jeg med glede dyttet inn i trynet, og Magnus skulle nok gjerne ha smakt litt på den. Hver gang jeg tok en bit begynte han å smatte. Han glemte seg bort fordi han la merke til seg selv på skjermen, men jeg klarte så vidt å få filmet det.
Dette er hans nye måte å tigge på, og jeg må si at det er utrolig mye søtere enn sutring! Han og Milla har alltid vært veldig glad i mat og de sluker stort sett det de får. Det er jeg utrolig glad for, for jeg vet det ikke er alle som har det så enkelt når det kommer til barn og mat.
Han har også begynt å slippe taket med begge hendene sine når han står og griper rundt en leke, så nå er det vel ikke lenge til han vakler ustødig bortover gulvet!
Er det rart jeg elsker han?
PS: Les denne artikkelen hvis du har lyst til å komme i bedre humør :)

2 kommentarer:

  1. åh! Så utrolig søt han er! Nå fikk jeg også lyst på Japp! ;)

    SvarSlett
  2. Dagens reklame for Japp.

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!