lørdag 16. april 2011

Skogstrening

Jeg sto opp på den rette siden i dag, og tenkte at denne dagen skulle jeg utnytte! Planen var å ta en tur i svømmehallen med Rasmus for å få beveget oss litt, men når kjørte inn på parkeringsplassen syntes vi at det var underlig at det ikke var noen biler parkert utenfor hallen. Vi tenkte at det nok var fordi vi var så tidlig ute (klokken var like over 8), og var ganske fornøyde med oss selv, men på vei ut av bilen innså plutselig Rasmus at det jo er påskeferie! Vi gråt på hverandres skuldre, sparket i bakken og slo i bilen, bannet og hylte. Begge to var helt utrøstelige, helt til vi innså at dette kanskje ikke var verdens undergang, tørket tårene og satte oss inn i bilen igjen. Ok, så dramatisk var det ikke, men en liten skuffelse var det nok for begge, og vi lurte på hva vi nå skulle bruke kroppen og treningstimen vår til. Forslaget til Rasmus fristet ikke det spor, men siden jeg ikke hadde noe bedre å komme med valgte jeg å "go with the flow", og vi dro hjem igjen for å skifte utstyr. Hva vi skulle? GÅ TUR! For å si det sånn så foreslo jeg at vi kunne jogge i stedet, fordi å gå tur for å trene er vel ikke helt min greie...
Ved siden av min heseblesende pust gikk Rasmus og koste seg i et rolig tempo oppover bakkene. Men turen ble koselig på tross av min negative innstilling til det hele, og litt jogging ble det jaggu meg også. For å si det mildt - jeg er litt ute av trening! Tror jeg burde ta opp fløytespillinga mi igjen, for der har vi kondistrening på sitt mest behagelige! Turgåing er noe jeg overlater til sprekinger fra nå av, så kan jeg heller gå sammen med barna mine i deres tempo ;)


2 kommentarer:

  1. Ah, vårblomster! :D Du kan jo teste ut om powerwalking er noe for deg. Du forbrenner omtrent samme mengde kalorier som ved jogging(ikke løping) og jeg synes i allefall det er lettere enn å jogge xD

    SvarSlett
  2. Hihi :) Jo, takk for tipset, men det er vel generelt til fots som fungerer dårlig.. Blir nok svømming/sykling som blir det greieste for meg :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!