mandag 4. april 2011

Snill jente

Vi hører en liten knirkelyd og slår av tven. Begge ser bort mot døren og legger merke til at den sakte åpnes. Vi forter oss bort begge to, og ser rundt hjørnet. Der står en trøtt liten jente og smiler sitt søteste smil. Plutselig kommer hun løpende mot oss med åpne armer. Vi spør henne hva hun skal. "Stå opp" sier hun. Hun er stolt og fornøyd med at hun har klart å komme seg ut av sengen på egenhånd. "Javel" sier vi og ser på hverandre. Vi klarer ikke å si nei, men peker ut vinduet så hun får se. 
"Det er kvelden enda, ser du at det er mørkt ute?". Hun blir forvirret. "Trodde du at det var morgen?" spør vi. "Ja" nikker hun, litt skuffet. Hun får lov til å stå opp likevel, og sitter sammen med oss i sofaen og ser på film. Hun er helt stille, selvom de ikke snakker et språk hun forstår. Hun får lov til å være våken midt på natta, og da skjønner hun at hun må være snill jente.

1 kommentar:

  1. Herlig!Ja da må det være lov og få være oppe litt på natten :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!