mandag 11. april 2011

Ut på tur, mye surr!

Silje er veldig glad i å gå tur og etter å ha sittet i solveggen i noen timer på lørdag bestemte vi oss for å traske litt nedover mot bryggen, og deretter se hvor stiene førte oss. Jeg har aldri hatt noen særlig interesse for å gå tur, men i det rette selskapet og på de rette stedene har det nå vist seg å være en ganske så ålreit aktivitet likevel.
Vi gikk i et avslappet tempo og nøt sol, varme og lukten og lydene av sommer. Etterhvert begynte vi å undre oss over hvor lang runde vi hadde begitt oss ut på og om det i det hele tatt var en runde. Vi gikk oss bort et par ganger og måtte snu nesen samme vei som vi kom fra, men så møtte vi på et hyggelig eldre par som klarte å forklare oss litt mer om hvilken retning vi burde gå, og på veien de viste oss fant vi etterhvert et kart.

Kartet så veldig enkelt ut, og at stiene var oppmerket med farger på trær og steiner burde nok ikke gjort det så vanskelig for oss, men hver gang vi sto ved et veikryss (eller stikryss) klarte vi ikke å se noen malingsflekker eller skilt som tilsa hvilken vei som ledet hvor. Plutselig var vi langt uti en gjørmemyr, eller høyt oppå et fjell og stien hadde en tendens til å bare forsvinne.
 
Den lilla streken viser omtrent hvor vi gikk.

Vi angret litt på at vi ikke hadde tatt med noe drikke og planlagt turen litt bedre, men uansett var det godt for oss å få beveget oss litt, og vi koste oss og skravlet hele veien. Turen som egentlig ikke skulle være så lang eller vare så lenge ble minst en mil (minst!) og varte fra ti over to til halv fem! På kvelden kunne vi dermed med god samvittighet stappe i oss både sjokolade, potetgull og godteri i stedet for middag :)


4 kommentarer:

 1. Det var godt dere ikke hadde med dere barn da! ;) Det ser jo helt nydelig ut der da.... :)

  SvarSlett
 2. Ja, det er et helt herlig sted å være, både med og uten barn! Nå kan vi i hvertfall runden til vi tar med barna på tur :)

  SvarSlett
 3. AV: Jeg har ikke skrevet noe innlegg om studiene, men det kan jeg godt gjøre! :) Jeg tar det som et heltidsstudie (over 3 år), men det er nett-og samlingsbasert slik at jeg kun er på skolen noen dager i måneden...

  Jeg skal prøve å skrive et innlegg om det i løpet av morgendagen... :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!