søndag 15. mai 2011

Dagens smil - Verdens kuleste dame

Ellen DeGeneres har i lang tid vært en av mine favorittmennesker på tv-skjermen. Jeg tar opp alle episodene av showet hennes, slik at jeg kan se de når jeg har tid og ofte er det på de dårlige dagene mine at jeg slår på tven på dagtid. Smilet er aldri langt unna når denne damen kommer på skjermen. Jeg hadde egentlig tenkt å legge ut en videosnutt her, men siden de har deaktivert den muligheten håper jeg dere tar dere en titt på linken her i stedet. Kanskje dere også får dere et lite smil. (Ha i bakhodet at Ellen er rundt 54 år, og ikke har hatt en eneste dansetime tidligere i livet sitt. Er hun ikke rå?).
Dagen i dag skulle egentlig bli tilbrakt hos noen gode venner vi ser alt for sjelden, Edvin og Line. Men siden formen min er så elendig tok jeg avgjørelsen om å bli hjemme. Det er selvfølgelig trist å gå glipp av både besøket i den nye boligen deres og tid sammen med barna mine, men skal jeg klare å komme meg sånn halvveis på beina igjen må jeg prøve å ta litt hensyn til meg selv. Kanskje det holder med én dag, kanskje jeg trenger fler. Men med blant annet 17.mai-feiring, fotografering og to ulike legetimer denne uken, tror jeg det er greit at jeg bruker dagen i dag for det den er verdt. Og det er utrolig deilig med fullstendig stillhet!

Håper dere har en fin søndag :)

1 kommentar:

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!