søndag 22. mai 2011

Familietur

På fredag bestemte vi oss spontant for å rømme til hytta, bare oss fire. Egentlig var planen å dra sammen med en familie til og da noe kom i veien for de var vi veldig usikre på om vi skulle dra, men vi fant ut at en helg uten noe husarbeid og med masse tid til barna ville være bra for oss alle.
Det er faktisk første gang noensinne at bare vi fire drar på "ferie", og jeg merket at jeg nesten var litt nervøs på forhånd. Milla har lært seg å teste grenser den siste tiden og Magnus er jo stort sett propell, så hvis været ikke holdt tenkte jeg det kunne bli litt av et rabalder. Men det viser seg at når Milla bare får den oppmerksomheten hun ønsker (helst hele døgnet) og Magnus får lov til å leke sammen med henne (litt av tiden), så går det visst ganske så greit!
Så etter å ha slengt litt klær i bæreposer og pakket med oss litt av matvarene fra kjøleskapet kastet vi oss i bilen. Turen gikk innom min mor for å hente et par ordentlige tursekker og deretter til butikken for å få med oss nok mat. Milla var naturligvis utrolig sliten etter barnehagen, og siden det var rundt leggetid sovnet begge fort i bilen når vi endelig satte kursen mot Fredrikstad.
Det ble litt jamring fra Milla når vi kom fram til parkeringen og hun fant ut at vi skulle ut og gå tur i den gufne vinden når hun helst bare ville sove. Etter masse sutring fant vi ut at så lenge hun ble båret, eller fikk sitte på skuldrene, var hun fornøyd, og når vi hadde gått et kvarters tid fikk hun fart på bena og ville "gå sæll!". Med en tung sekk på hver vår rygg og et barn hver på skuldrene eller i armene våre tok turen litt tid, men etter lengre om langt var vi endelig ved hytta, og vi kunne slappe av. LØGN! Barna måtte først få mat og få ny bleie og nattskift. Tenner måtte pusses, bøker måtte leses, sanger måtte synges og med to barn på samme rom (som byttet på hvem som skulle gråte eller rope) ble det ikke stille før klokken 22. Da var det to slitne foreldre som sank tilbake i sofaen. Vi orket ikke en gang å skru på tven, og en times tid senere lå vi også og purket.
På lørdagen fikk vi heldigvis litt solskinn på formiddagen, så vi koste oss ute alle sammen. Magnus tar stadig flere skritt, men jeg skal ikke påstå at han går enda, han bare prøver seg fram litt. Han har endelig lært seg babyspråket, så nå kan vi føre fine samtaler, noe jeg synes er fantastisk festlig.
I dag var været ikke fullt så bra, så vi bestemte oss for å pakke oss sammen og dra relativt tidlig hjemover. Akkurat idet vi gikk ut døren begynte det å regne, men det ble heldigvis ikke mange dråpene som traff oss inni skogen. Derimot bestemte Magnus seg for at pappa måtte få bli litt våt, og vi fikk prøve oss på et skogsskift med både bleie og klær på minstemann midt i en myggsti.
 Jeg er så heldig som får lov til å tilbringe tiden min sammen med disse herlige tre menneskene!

PS: Legg deg gjerne til som følger! Det er så koselig å se hvem som titter innom! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!