torsdag 12. mai 2011

Mandagskos

Reisedagbok del 11 På mandagsmorgenen var det overskyet, så Martin og jeg bestemte oss for at vi skulle ta oss en tur bort på lekelandet, Golden Fun Park, sammen med barna. Før vi klarte å komme oss avgårde var vi blitt sultne igjen og bestemte oss for å gå innom Zorbas for å spise litt lunsj. Det var nå vi fikk servert den "ekte" Saganakien, og dette var definitivt det stedet vi spiste i løpet av turen som hadde best mat.
Barna koste seg igjen i lekeavdelingen deres, og det var deilig å ha litt tid for oss selv. Milla synes det var superstas med sugerør, og har lært seg den fine bobleteknikken de fleste barn oppdager på et visst tidspunkt.
Når vi begynte å bevege oss nedover igjen var det blitt strålende solskinn, og vi fant ut at vi heller ville tilbringe resten av dagen ved bassenget. Barna hadde jo allerede lekt masse, og visste heldigvis ikke at vi egentlig hadde hatt et annet formål med turen. Derfor ble det ingen protester, og ingen løfter ble brutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!