onsdag 8. juni 2011

Milla skravler

Jeg sitter her og prøver å hente meg inn før jeg skal opp og levere Milla for fotografering i barnehagen. Hun har vært syk med litt av og på med feber og hoste helt siden helgen, så det har vært noen intense dager uten ordentlig hvile for min del. Formen min er allikevel noe bedre enn jeg var redd for, sikkert fordi jeg har slått meg til ro med tanken om at hun kanskje ikke kommer seg i barnehagen de neste dagene, og derfor ikke forventer å få slappet av slik jeg trenger. Smellen kan jeg imidlertid få neste uke siden den ikke har kommet enda. Vi får bare se, jeg tar ingen sorger på forskudd (ikke i dag i hvertfall).
Det har vært slitsomme minutter hvor jeg har måttet sitte med hendene over ørene for å få bittelitt ro når begge barna har stått og sutret høylytt rett ved siden av meg, og det har vært perioder hvor jeg har klart å sitte sammen med de på gulvet og lekt med de mens jeg har smilt og ledd av alt det artige de har funnet på.
Nå driver Milla og styrer litt, og hun skravler som vanlig kontinuerlig (vet ikke hvor hun har fått det fra?) mens hun leker.
Hvor er Jannicke hen? Var tanta mi her i går? 
Bestemor til tante er veldig gammel. Farmor er litt gammel og oldemor er gammel. 
Og bæsj og tiss og bæsj og tiss... 
Den virker, den virker!
Hjelp! Den trenger hjelp! Den trenger hjelp! De krangler! De krangler!
"Har du sett noen som krangler før?" Ja, jeg krangler med Magnus.
Jeg rydder alt, alt oppi her, den oppi, den oppi.
De krangler! De krangler! Mamma, de krangler.
Skal vi til barnehagen?
Mamma, jeg har noe godt kake. Det er muffinkake. Du kan make på muffinkaka mi.
Se en blå ballong! Ballelongen din!
Ha en fin dag!

1 kommentar:

  1. Haha. skjønne mIlla. var nydelig bilde da. de krøllene hennes er så fine =) Lykke til i dag Hanne :) kanskje vi ses i morgen? ikke dum ide ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!