onsdag 6. juli 2011

Kunst

Vi er så heldige å ha noen veldig kreative og pedagogisk flinke barnehagetanter for Milla. Før sommerfesten laminerte de bilder som barna hadde malt og festet de på gjerdene ute slik at de fikk sin egen lille utstilling, og bildene har fått henge i ettertid også. Hver dag vi kommer i barnehagen på morgenen spør Milla hvilket av bildene som er hennes, og er stolt av å se sin egenproduserte kunst henge til visning for alle andre.
Disse barnehagetantene er virkelig gull verdt, og jeg føler meg alltid hundre prosent trygg når jeg leverer datteren min i barnehagen. Jeg vet hun trives og har det godt sammen med både de voksne og barna, hennes behov blir ivaretatt, hun lærer masse og koser seg hver eneste dag.
Tusen takk for jobben dere gjør! 
Vit at det blir satt utrolig stor pris på!

2 kommentarer:

  1. Ååh, så godt det er å ha en slik ålreit barnehage! Kan tenke meg det kjennes godt å vite at barnet har det bra der det er, og at det liker å være der. :)

    Takk for kommentarer tilbake på bloggen min, er kjempe hyggelig. Sunn mat er absolutt blitt noe jeg brenner for etter at jeg ble mamma og håper jeg klarer å gi datteren min sunne vaner. Men det er lov å skli ut litt i blant og. Man skal ikke ha dårlig samvittighet for å være litt gærne i blant. Tro meg, jeg gjør det nok ganger. Prøver å bli flinkere da hehe ^^

    SvarSlett
  2. Fine ord om verdens beste arbeidsplass! De er MINST like gode kollegaer også :)
    Milla er jo bare så snill og god da!! Koselig å ha henne i bhg hos oss :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!