mandag 12. september 2011

Amøbe på flyplassen

Den første jeg hilser på er Elin, og klumpen i magen blir litt mindre når hun forteller at det er hennes første tur og at hun ikke kjenner noen hun heller. Det tar ikke lange stunden før alle t-skjortene har dukket opp, og Mailin (den eneste av jentene jeg har snakket med og møtt før) har sikret oss seter ved siden av hverandre. Latteren og skravla går i ett, og gjennom sikkerhetskontrollen blir både den ene og den andre kroppsvisitert. Mest morsomt er det da den ene av to menn som skal dra på tur med alle oss damene blir visitert av en pen ung dame. Det så ikke ut som han ble videre plaget av å ha blitt "mistenkeliggjort".
Minibankene lå fremfor oss, og man kunne se at pengene rant ut av kontoen til de fleste av damene allerede her. Det skulle bli spennende å se hvor mye shopping 70 damer kunne unnagjøre i løpet av en helg! Allerede på Tax-free'n skjønte jeg at jeg var en av veldig få som ikke var så interessert i akkurat den biten. Butikken ble raskt fyllt av sprudlende damer, men jeg valgte å gå forbi. Når jeg handler det meste av sminke på H&M til vanlig blir det vel ikke så mye billigere når det er merkevarer som selges på flyplasser, og godteri og annet stæsj gjorde meg bare litt uggen så tidlig på morgenen. Jeg tenkte det var bedre å sørge for at jeg fikk med meg litt mat og drikke som jeg kunne ha med på flyet. Jeg hadde tross alt bestemt meg for at blodsukkeret mitt ikke skulle få ha noen innvirkning på formen min i løpet av turen.
Idet jeg gikk ut fra Tax-free'n innså jeg at jeg igjen var på egenhånd, og følte meg liten som en mus, men så la jeg merke til en liten gjeng med blå t-skjorter borte i gangen, og tok sjansen på å gå bort og hilse på. Jeg merket at disse damene kjente hverandre mer eller mindre fra før, men de var hyggelige og snart sto et par av oss inne på kiosken for å få kjøpt oss litt matvarer. Jeg valgte den nærmeste køen siden begge så omtrent like lange ut, men skulle raskt merke at størrelsen ikke hadde så mye å si. Jeg ventet og ventet, og så både den ene og den andre bli ferdige ved den andre kassen, men orket ikke tanken på å bytte kø og gi opp. Man skal da fullføre det man har startet? ...eller?
Jeg trodde jeg hadde vært veldig smart, som hadde tatt med meg en tom drikkeflaske for å fylle etter sikkerhetskontrollen, og bestemte meg for å få fyllt den med litt vann. Jeg følte meg derimot ikke videre lur når jeg så køen inn til jentedoen, og etter å ha unnskyldt meg med vannflasken gjennom mengden så at det var en automatisk kran med lunkent vann ved begge vaskene. Hmm? tenkte jeg og dro hånden gjennom håret. Hvordan har jeg gjort dette før?.
Med en gang jeg var utenfor i gangen igjen og så baren foran meg innså jeg at det selvfølgelig var de jeg måtte spørre for å få fyllt den. Jeg gikk bort til disken og følte meg som verdens mest gjerrige person som spurte om de kunne fylle flasken. Mannen mumlet noe og pekte bort mot den andre enden av disken. Jeg snudde meg og fikk øye på en ny kø, som jeg noe motvillig stilte meg i. Endelig var det min tur, men til min forbauselse så pekte damen bak kassen bare samme vei som jeg nettopp hadde blitt vist. Var det ikke hit jeg skulle? Jeg snudde meg i retningen hun pekte og så en stor vanndispenser med dråper av dogg utenpå, og skjønte med en gang at det var "Dispenser" mannen hadde mumlet. Jeg må innrømme at jeg tenkte at det kanskje hadde vært litt enklere å bare kjøpe en vannflaske i kiosken i stedet, i hvertfall når jeg innså at man ikke skal fylle vann fra springen i utlandet...
Plutselig var det på tide å gå inn på flyet, så etter å ha blitt huket av på en liste var det bare å trenge seg inn i den komfortable metallbiten som skulle forflytte oss fra A til Å. Jeg var sliten, men jeg var så klar. Så klar!
...

2 kommentarer:

  1. SV: Tusen takk for alle de koselige kommentarene :D

    Jeg bruker Photoshop CS4 ^^

    Går vel ikke helt greit,er veldig sliten for tiden. Men,har iallefall klart å starte med en time skole i uka,og det er jeg kjempe glad for :D . Hvordan går det med deg?

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!