tirsdag 20. september 2011

Morgengry

Etter å ha stått og tittet fascinert ut av vinduet en liten stund kan jeg nå fastslå at soloppgang er en sjeldenhet for mine øyne. Dette er jeg selvfølgelig ganske takknemlig for, for mine barn (BANK I BORDET!) er de som sjelden våkner i fem-seks tiden på morgenen.
I dag derimot sto min kjære opp rundt klokken halv fire, fordi han hadde vansker med å sove. Et par timer senere hørte jeg min lille gutt på naborommet, og siden jeg ikke hadde sett på klokken noen av gangene ble jeg overrasket da jeg så min kjære sittende inne på rommet hans når jeg sto opp. Etter en titt på klokken ble det klart for meg at da jeg mumlet "Har du sovet godt i natt?" og fikk et grynt til svar var det nok fordi det fortsatt var midt på natten, og Martin nettopp hadde gitt opp å få sove noe mer.
Magnus ble lagt igjen, og jeg ble liggende i sengen litt før jeg bestemte meg for å stå opp. Inn tikket en melding av Martin, som nå hadde dratt på jobb, om at det lå boller på kjøkkenet og magen min jublet "Usunn frokost! Here I come!". Etter å ha knipset et par bilder av soloppgangen gjennom vinduet og noen av hvor vakkert alt rotet vårt ble i det rosa lyset la jeg plutselig merke til det som var på den andre siden av himmelen - en enorm regnbue.
Dette kommer til å bli en bra dag. Jeg bare vet det!

3 kommentarer:

  1. Så fine bilder ;) Den regnbuen så jeg og mamma på kolbotn også da vi spiste frokost i 7-tida! Jeg sover over på kolbotn hver natt til tirsdag, for jeg har hørelære klokka 8 på ski vgs, og orker ikke stå opp 5 for å dra fra byen. Så det er omtrent som å gå på videregående igjen, mamma lagde til og med matpakke til meg idag :)

    SvarSlett
  2. Det kan lønne seg å stå opp tidlig, skjønner jeg!
    Fantastiske farger!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!