onsdag 12. oktober 2011

Kaos

Det er tungt å skrive om dagen. Jeg har en hel haug med tanker om saker jeg vil skrive om, men det blir bare et eneste stort rot i hodet mitt, og jeg åpner og lukker bloggeprogrammet flere ganger om dagen. Idéene blir utformet halvveis i tankene mine, men før jeg har fått satt de "på papiret" er det blitt for mye. Jeg tenkte jeg kunne prøve meg på et lite innlegg i dag likevel.
Og dermed stoppet jeg og gikk i blank... Haha! Sånn kan det altså gå... Nå kunne jeg gjerne tenke meg å fortelle om alt det sprø jeg har gjort i dag (for jeg har faktisk vært litt gæærn), eller om det fine stuebordet Martin laget til oss for noen uker siden som jeg helt har glemt å nevne, om at formen min har vært noe bedre den siste tiden (med unntak av noen få dager), om boken som ligger på nattbordet mitt nå, at jeg snart skal inn til EEG, om at jeg har startet hos en utrolig dyktig (ny) psykolog... Det blir bare for mye å sette ord på alt sammen, og jeg får vel se om det blir noen innlegg etterhvert litt systematisk om hver av tingene, men akkurat nå - hvorfor ikke bare legge til et bilde til?
Ønsker dere alle en god natt!
Nå skal jeg gi søvnen et nytt forsøk.
(Velfortjent etter denne meningsfylte bloggposten, synes dere ikke?)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!