mandag 5. desember 2011

Når skal det ta slutt?

Når skal vi lære oss å være snille mot hverandre
Tenke på hvordan andre føler det
Oppføre oss mot andre som vi ønsker at de skal være mot oss
Tenke før vi snakker
Ta ansvar for handlingene våre
?
NÅR?

5 kommentarer:

 1. Dette var hjerteskjerende....:(

  SvarSlett
 2. Jeg så på denne før idag..jobber i skolen av og til,og vet at det er noen som har et helvete. Hver dag. Fordi noen mobber dem. Jeg håper dette klippet er en vekker. For mage som mobber.

  SvarSlett
 3. hei der:) jeg har faktisk også blogget om den her. Også tenkte jeg på deg. Har laget en bloggpost for GODE BLOGGER og hadde satt pris på om du stakk innom og lastet opp bloggen din! Du skriver godt og burdre virkelig være på den listen sånn at andre oppdager deg også! Stor førjulsklem R

  http://thegrandproject.blogspot.com/2011/12/day-196-gode-blogger-link-up.html

  SvarSlett
 4. Hei, vil bare informere om at han hadde lagt ut en annen video(der han og venninnen sier at han egentlig har det fint(selv om han kanskje ikke hadde det en gang i tiden)).
  Har selv full støtte til mobbeoffer, men tinger er den at han sletta videoen der han bortviser all mobbingen. Dette opplevdes som skuffendes for mange av de som be inspirert av han, fordi han ikke ga tegn om han hadde det bra, og slettet det eneste beviset for at han hadde det greit.

  Dette er bare til informasjon, ville bare få sagt at det er mer til saken enn bare den videoen.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!