torsdag 8. mars 2012

Det er ikke jordas undergang, men...

Jeg vet ikke hva jeg skal si, men trengte bare å skrive. I dag har jeg gjort det store. Det mest unødvendige og idiotiske jeg kunne finne på.
Om en halvtime skulle vi sammen med to vennepar sitte i hver vår bil på vei oppover mot fjellet. Vi skulle spise nystekte rundstykker i bilen sammen med barna, høre på lydbøker og skravle. Magnus skulle sovne i bilen og når vi var framme skulle vi dra på oss yttertøy og kaste oss ut i slalombakkene.
Om en halvtime sitter jeg forhåpentligvis inni en annen bil. En VIKING-bil som skal kjøre meg til et verksted i Ski. Et verksted som har lovet meg å prøve å få bilen ferdig i dag, men de vet enda ikke hva som feiler den. Unntatt at bunnpanna ble knust da den høye dumpa og jeg var uenige om farten. At oljen som tidligere var inni motoren nå ligger som et spor den korte strekningen som gjensto til mine foreldres parkeringsplass, og som en stor pytt under bilen. Om det er mer som feiler den vil verkstedet måtte finne ut av. Det forundrer meg dog ikke, for det smalt noe voldsomt.
Jeg var så lett til sinns, selv etter at jeg våknet med vondt i hele kroppen. Jeg var så glad for at det hadde gått over, at jeg endelig skulle ha en kjempehelg med gode venner og familien. Jeg hadde innsett at staver også var en lur idé å ha med, men nå skulle jeg ønske jeg hadde latt være. At jeg ikke hadde fått den åpenbaringen i natt.
Snøen som har bøttet ned i natt gjorde at landskapet og veien så flat ut, men hadde jeg bare tenkt meg om hadde jeg husket den fartsdumpen som ble bygget høyere for en stund siden. Hadde jeg tenkt meg om hadde jeg visst at jeg ikke trengte å holde farten for å komme opp bakken, for jeg har jo firehjulstrekk på denne bilen. Noen ganger skulle man kunne skru tiden tilbake.

2 kommentarer:

  1. Det kommer til å gå bare bra. Vi får det trivelig uansett. Sikkert bare å lappe bånnpanna og fylle ny olje. Vi gleder oss! Oppmuntringsklem fra onkelen din eller hvordan det nå var ;)

    Hilsen Rasmus

    SvarSlett
  2. Så kjedelig! Vi gjorde det samme med en av bilene våre i fjor, men vi kjørte den tom for olje og fikk rådebank i motoren. IKKE bra! Håper det ordner seg og at det ikke blir for dyrt :-)

    Klemmer fra Adele

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!