søndag 18. mars 2012

Hyttetur til Skeikampen - Dag 2

  
Milla øvde seg på slalomski på gårdsplassen, mens Magnus sov. De andre hadde for lengst kommet seg avgårde til slalombakken. Vi tenkte at det var greit å prøve en ny strategi og dra etter luren til Magnus denne gang. God idé var det å teste skiene her, for dette ble hennes eneste ordentlige slalomopplevelse.
Slik så det nemlig ut når vi endelig ankom slalombakken. Milla hadde sovnet i bilen, og etter litt om og men bestemte vi oss for å gi tapt mot været. Vi dro heller til butikken og spiste oss en god lunsj. Og gjett hva som tittet fram igjen da?
Vel framme ved hytta igjen ble vi møtt av en herlig duft - sjokoladekake. Gutta hadde baset seg ut i en bakke like utenfor hytta og Martin slang seg med dem. Der hadde de bygget seg hopp, og vi ble alle sittende der en stund med kaffe, kake og underholdning på høyt nivå.Da vi hadde fått stabbet oss tilbake til hytta tok barna av på stuegulvet og plutselig sto de og danset i ring på eget initiativ. Det var herjing på høyt nivå, kanskje litt forskyldt av Martin og meg som er ganske gode på å gire opp barn (eller troll som Rasmus helst kaller det).

Disse nydelige jentene er ikke mye til troll i mine øyne
Fortsettelse følger...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!