onsdag 14. mars 2012

Oh happy day

Denne dagen startet helt supert, med en rolig morgen med barna. Vi koste oss med ferskpresset appelsinjuice (vel, jeg koste meg, barna likte det ikke) og barnetv i sofaen. Siden solen skinte så fint bestemte vi oss for å sykle til barnehagen, og det var to fornøyde barn som ble levert litt senere enn vanlig.
Når jeg sto der alene igjen med sykkelen kjente jeg at jeg ikke ville hjemover enda, det var alt for fint vær til å drive med husarbeid og jeg forsøkte å vri hjernen for å pønske ut hva annet jeg kunne finne på. Butikken var jeg på både i går og i forrigår, og jeg kunne ikke komme på en eneste ting jeg trengte. Det endte derfor med at jeg tok en etterlengtet tur til Ellen Beate og Nils Olai, som er hennes tre måneder gamle sønn. Fint navn, ikke sant? De har jeg ikke sett siden desember, og da sier det vel seg selv at han er bittelitt større enn sist. Ganske dårlig av meg siden det tok meg ti minutter å sykle fra barnehagen til dem. De skulle bort i dag, så det var bare tid til en snarvisitt, og derfor tråkket jeg for harde livet på vei til dem, men åh det var verdt det! Det var en helt nydelig liten guttebass som både smilte og lo i mitt selskap. Nå er det avtalt en ny date allerede om noen dager, og jeg gleder meg masse.
På veien hjem somlet jeg med en deilig stekende sol i ryggen. Lastebiler tutet, og jeg velger å tro at det var fordi jeg smilte fra øre til øre hele veien :)
Vel hjemme ble det selvfølgelig til at jeg startet med husarbeid. Det var nødvendig, da vi verken hadde pakket ut fra hyttetur eller tatt noe særlig med klesvask de siste dagene. Plutselig sto jeg der foran pcen igjen og tok meg selv i å lete etter sanger å synge, og tror dere ikke jeg endte opp med en gospelsang til slutt. Jeg er neimen ikke religiøs, men musikk er jeg glad i, og gospel er ikke et unntak. Derfor får dere i dag servert en liten dose Hanne-sang igjen, så får jeg håpe dere tåler det :)


Jeg har det så fantastisk om dagen, at det er nesten skummelt. Håper dere har det like fint og koser dere i godværet :)

Nok fra meg - over og ut!

1 kommentar:

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!