lørdag 5. mai 2012

Det perfekte sted å rømme til

Nå har jeg nettopp sittet og søkt gjennom internett for å se om jeg kan finne en bloggplattform som kan passe meg bedre enn Blogger. Grunnen til dette er at det har kommet et nytt utseende på dette bloggredigeringsprogrammet som virkelig har sugd all inspirasjon ut av meg. Kombinert med at jeg har null tid for meg selv om dagen - at jeg koser meg på jobb og med familien i stedet og at jeg egentlig ikke har følt for å skrive så mye - har dette gjort at jeg nesten har lagt bloggen helt på hylla. Nå fant jeg imidlertid ut at det går an å gå tilbake til det gamle brukergrensesnittet, og jeg følte meg med en gang litt lettere til sinns. (Jeg har gjort dette tidligere, men det har lenge stått en melding om at det i april vil bli oppdatert, og når programmet plutselig var byttet om for noen uker siden trodde jeg ikke at det var noen vei tilbake.) Jeg får vel bare konkludere slik: Wuhuu! :) Jeg kan skrive et lite intetsigende innlegg til dere!
Kanskje jeg skal finne noe interessant å nevne i samme slengen, så turen deres innom her ikke var helt bortkastet? Hmm... Nå la jeg nok litt mye press på meg selv, men jeg prøver.
Vi bestemte oss for å rømme fra husarbeid, oppussing, trafikkstøy og eksamensforberedelser forrige helg og tok oss en velfortjent liten familieferie på hytta. Det bar avsted etter jeg var ferdig på jobb på lørdagskvelden, og siden det er et kvarters gåtur fra bilen til hytta (for voksne) sier det vel seg selv at barna var sent i seng den kvelden. Vi brukte nok minst en time, og lot barna utforske alt det spennende de fant på veien.
Det er ikke ofte jeg sovner midt under en film, men denne kvelden hadde jeg nok brukt det som fantes av energi, og gikk glipp av slutten på filmen "Paul". Jeg var likevel strålende fornøyd med det spontane innfallet jeg hadde fått samme morgen - å dra på hytta. Dagen etter ble jeg enda mer happy, når det viste seg at vi kunne sole oss på terrassen og la barna plaske i en balje ved siden av oss, selv om vi bare var i slutten av april. Regntøyet og dressene til barna ble liggende ubrukt i posen sin hele turen.
Mandagen hadde vi begge fri fra jobb, og selv om det var overskyet koste vi oss med skogstur og en liten runde i Fredrikstad og 1.mai ble tilbrakt i varmen på terrassen, før vi til slutt ramlet inn dørene hjemme, helt utslitt etter tre dagers intens hvile ;)

2 kommentarer:

  1. Det må virkelig vere deilig å ha ei hytte å rømme til... :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er det! Absolutt! Kanskje lurt å bemerke at det er foreldrene mine som eier den, for det vokser faktisk ikke penger på trær her i huset ;) Har du det bra Elisabeth Ingeborg? Lenge siden jeg har hatt tid til å titte innom blogger nå, så da spør jeg heller ;)

      Slett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!