Meg

Om meg - forfatteren bak bloggen:

Ser på meg selv som annerledes, men er nok ikke så ulik alle andre...

Jeg heter Hanne. Jeg er logisk nok en jente, og er 24 år gammel (eller ung). Jeg bor sammen med min utkårede Martin, og våre to små, Milla og Magnus.

Jobb:
For øyeblikket er jeg i fødselspermisjon med minstemann og livet mitt dreier seg mest rundt familien min.
Til vanlig jobber jeg som butikksjef på Spaceworld og trives kjempegodt med det. Jeg har tatt fagene Ledelse, Arbeids- og organsisasjonspsykologi og Arbeidsrett gjennom NKS fjernundervisning, noe jeg føler jeg har hatt god nytte av så langt i jobben min.

Jeg gikk på musikklinja på videregående og tidligere var jeg veldig aktiv på musikkfronten. Jeg spiller tverrfløyte, piano og synger, og musikk er nok min største lidenskap selvom det er lagt "på hylla". Selvfølgelig håper jeg på å få kommet igang med det igjen en gang i fremtiden.

Familie:
Utenom de tre som bor under samme tak som meg;
Jeg har en storebror ved navn Geir Arne, som er to år eldre enn meg. Han har også gitt meg en god venninne i kjæresten Jannicke. Mamma og pappa heter Astrid og Øyvind, og bor fortsatt i barndomshjemmet mitt. De forguder barnebarna sine, og som pappa pleier å si "det er vanskelig å holde seg borte fra dem" (mon tro om Martin føler seg som hovedpersonen i "Alle elsker Raymond" noen ganger?). Martins familie med hans tre brødre og mor og far, ser jeg selvfølgelig også på som noen av mine nærmeste.
Drømmer:
Jeg håper at jeg en dag kan leve av musikk eller skriving. Jeg elsker å stå på scenen med en mikrofon i hånden og skulle gjerne spilt/sunget i et band sammen med mennesker som ønsker å satse like bredt som meg. Å gi ut en plate/bok ville også være utrolig meningsfyllt for meg. Da hadde jeg nok følt at jeg hadde satt et lite spor i verden.
Et annet ønske er å få flere barn, hvis formen min (og Martin) noen gang tillater det igjen, for jeg har alltid ønsket meg en stor familie. Får jeg ikke flere små er ikke det noe problem, for jeg har jo allerede to herlige å kose meg med, og jeg skal ikke klage når jeg allerede har vært så heldig!

... og litt småplukk:

Det viktigste for meg (såkalte interesser): Familie, Venner, Musikk, Film, Jobb
Musikken som spilles hjemme når jeg får velge selv: John Mayer, Muse, Imogen Heap, Jason Mraz, Pearl Jam, 3 Doors down, Five for fighting...
Bøker jeg liker: Jo Nesbø-bøkene om Harry Hole, samt Hodejegeren, Lotta Thells bøker om hennes liv som rusmisbruker, Livstid av Lisa Marklund, Idas dans, Regines bok, Jeg tenker nok du skjønner det sjøl og Stieg Larsson triologien Millenium.
Filmer jeg kan se om og om og om igjen: Precious, Taken, Hotel Rwanda, Jason Bourne filmene, Pay it forward, Boondock Saints
Serier jeg må se eller har sett ALLE episoder av: Dexter, Entourage, Band of brothers, MadMen, Desperate Housewives, Californication, One Tree hill, Gilmore Girls, The O.C. og Gossip Girl (ikke så stolt av de sistnevnte merker jeg)
Ting jeg liker å se på tv: Ellen DeGeneres show, Two and a half men, Bones, The Mentalist og Breaking bad
Si gjerne fra om det er noe mer dere vil vite!3 kommentarer:

 1. En fantastisk blogg. alt står her er sant. du kan ikke lyve, din karakter er positiv. gratulere vidre i livet, fordi du skal ha en best live.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for din søte kommentar! :) Og takk for at du tittet innom!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min:) Må si jeg likte bloggen din veldig godt! Og designet/headeren var stilig, søt og unik :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil kommentere innlegget mitt! Trykk gjerne på "Abonner via e-post", så får du svarene tilsendt dit.
Ha en fortsatt fin dag!