Våre

Denne siden krever litt oppdatering, da den ble skrevet for lenge siden. Foreløpig får dere bli kjent med barna slik de var da, så skal jeg få oppdatert den så snart som mulig.
Milla er født i september 2008. Hun er en gladjente med masse energi og for øyeblikket er hun i god gang med pottetrening og prater som en foss! Rollen som storesøster har falt henne helt naturlig, og hadde hun fått lov skulle hun gjerne tatt seg av lillebror på egenhånd. Hun stortrives også i barnehagen og generelt sammen med andre mennesker. Hennes store lidenskap er puslespill, og i en alder av 2 1/2 år klarer hun 48 brikker! (Litt stolt da vet dere!)
Magnus er født i juli 2010. I en alder av 8 måneder er han nå oppe og krabber, reiser seg opp, triller rundt på en BRIO-tralle og fotfølger oss det meste av dagen. Han ble født med masse fint svart hår (lik sveis som faren sin på det tidspunktet), men etter noen måneder ble håret mye lysere. Han skal helst være med der det skjer, og trives godt med mange mennesker rundt seg.

Dette var altså våre to små - lille M og minste M.
Elsker dere!